23.4.14

Općini prijaviti problem

Nakon što se pojavila stranica http://www.ulica.ba/ koja je, koliko ja pratim, uspješno rješavala infrastrukturne, saobraćajne i slične probleme građana općina u BIH, od prekjuče je aktivna i druga stranica slične namjene.
Centar72.ba u nazivu sadržava broj sati u kojima bi se problem trebao riješiti. Vidjet ćemo koliko će je građani koristiti i koliko će postavljeni problemi biti rješavani.

Korištenje stranice, tj. prijavljivanje problema, je dosta jednostavno, trebaju vaši podaci, malo pismenosti i fotografija problema. Možete ostaviti svoj kontakt mail na koji bi vam trebao doći odgovor.

Prilikom korištenja usluge pazite da su vam problemi rješivi i u nadležnosti javnih preduzeća. Npr. parkiranje ispred haustora, nezakrpljena rupa nakon postavljanja cijevi, uništena klupa, razbacano smeće i sl. U nadležnosti Općine ne spadaju problemi tipa - neisplaćen tiket iz kladionice, konobar me zavrno za petaka i sl.

Ova stranica će pratiti rad www.centar72.ba/Zenica i izvještavati o zanimljivim potezima i rabotama jednih i drugih korisnika. Ako imate problem u svojoj mahali i imate fotku, navalite ovdje.


Nema komentara:

Objavi komentar